Voli voće ali ne voli povrće. Pa se mama morala koristiti raznim trikovima

Recimo: naša Pipi duga čarapa jede sve al najviše na svijetu voli masline i kad otvorim staklenku ona je pojede cijelu, iako odvojim malu posudicu, ali uz molbe: još malo još malo, teglica se sva pojede. Ali naš Lego boy, sasvim je drugačija priča. ne voli ovo, ne voli ono. Voli voće ali ne voli povrće. Pa se mama morala koristiti raznim trikovima. Jedan je: 

1. uključi djecu u pripremu hrane

2. napravi zabavu od toga

3.neka bude kreativno i kaotično  

i upalilo je.

a za vrijeme njihove igre ja sam isprobala čašicu pjenušca.

Ovo je naša zajednička foccaccia sa svježim ružmarinom kojeg smo taj dan ubrali na livadama Kamenjaka (Rt Kamenjak, Premantura)

Rt Kamenjak je naša oaza mira, ljubavi i začinskog bilja. Volimo ga svi i jednostavno je teško ne biti zaljubljen u Rt Kamenjak. Miris smilja, ružmarina i lavande uz kristalno čisto more- to je Istra.

Nove objave

Tipkaj mi!

Moja priča!

Da ovaj blog pišem u svojim dvadesetima pisala bih ga iz Hong Konga jedući okruglice štapićima koje bih poslije iskoristila za dirigiranje na nekom klasičnom koncertu, baš kao Richard Gere u filmu “Gospodin Jones”, a noć bih završila na kineskim karaokama gdje bih bez ikakvog znanja kineskog jezika nakon tri sake-a pjevala neku kinesku epsku baladu na tečnom “izmišljenom” kineskom.

Autorica


Senka Suman Pettener

Copyright 2020 Vita Istriana ©  All Rights Reserved

loved by studio42