MI smo jučer proveli divan dan i dobar dio noći u Vina Zigante

MI smo jučer proveli divan dan i dobar dio noći u Vina Zigante

Ključ uspjeha u bilo kojem poslu je i dobar odnos među ljudima, a to nikako nije teško postići s ovim divnim ljudima. Kažu da su za dobro vino ključne tri stavke: terroir, klima i čovjek tj njegov karakter koji će utkati u vino.

E pa Vina Zigante imaju svoj izražen i hrabar karakter koji su ovi dobri ljudi prenijeli u njega. Mi, svi djelatnici Boca bara, uživali smo u predivnoj večeri koji su nam domaćini priredili na svom posjedu kojeg okružuju predivni vinogradi na padinama brežuljaka  okupani suncem s pogledom na Grožnjan i doline ispod sebe.

Malo mjesto Castagna smješteno je na desnoj strani rijeke Mirne i dočarava svu ljepotu ovog kraja bogatog vinogradima, čokotima vinove loze i jednako tako lijepim i uređenim maslinicima.

Ako želite vidjeti sve ljepote ovog kraja i upoznati vrhunska vina ove vinarije onda je VINA ZIGANTE idealan odabir, a njihov vinski butik preselili smo u naš vinski bar BOCA BAR gdje već drugu godinu poslužujemo njihovu : svježu malvaziju, rosé, pjenušac,  teran, cabernet sauvignon i muškat bijeli.

Nove objave

Tipkaj mi!

Moja priča!

Da ovaj blog pišem u svojim dvadesetima pisala bih ga iz Hong Konga jedući okruglice štapićima koje bih poslije iskoristila za dirigiranje na nekom klasičnom koncertu, baš kao Richard Gere u filmu “Gospodin Jones”, a noć bih završila na kineskim karaokama gdje bih bez ikakvog znanja kineskog jezika nakon tri sake-a pjevala neku kinesku epsku baladu na tečnom “izmišljenom” kineskom.

Autorica


Senka Suman Pettener

Copyright 2020 Vita Istriana ©  All Rights Reserved

loved by studio42